Com arrencar Windows 10 en mode segur amb la clàssica tecla F8

Veient que molts de nosaltres no ens acostumem a accedir al nou mode segur de Windows 10 i tots els impediments que hi ha per arribar-hi, existeixen diverses maneres per poder tornar a utilitzar el sistema clàssic de prémer la tecla F8 per entrar en els menús del Mode segur finestres 10, cosa que va molt bé quan no es pot entrar en windows 10.

1 – El millor mètode per entrar en mode segur abans d'entrar a windows 10, amb la tecla F8!

per aconseguir-, necessitem el CD o el USB amb la imatge d'instal·lació de Windows 10, anem el que es fa servir per instal·lar un pc nou. Introduïm el CD / USB i quan surti la primera pantalla d'instal·lació on surten els idiomes per començar a instal·lar windows 10, premem les tecles SHIFT + F10 i sortirà una finestra de MS-DOS on escriurem el següent:

bcdedit / set {defecte} llegat bootmenupolicy

els { } es fan amb la tecla ALT GR

A punt aquest pas, ja podem reiniciar i prémer la tecla F8, que us sortirà el menú del mode segur de W10


L'opció que veig molt útil és la de Deshabilitar l'ús obligatori de controladors signats, ja que aquesta opció pot arribar a ser molt necessària en situacions que no és possible instal·lar un driver antic o un de nou que no estigui signat per Microsoft. Això deshabilita l'obligació i permet instal·lar drivers no signats.

2 – Recordeu que per entrar en mode segur en windows 10 de manera oficial és prement la tecla SHIFT (sense deixar-la anar) mentre fas clic a reiniciar PC ; tot això dins de l'escriptori de Windows amb sessió iniciada.

 

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes
SpanishCatalanEnglishGerman