Com canviar el nom, escurçar, canviar l'extensió dels teus arxius de forma massiva a Windows

La majoria de nosaltres tenim multitud de fitxers descarregats de la xarxa, ja siguin mp3, pel·lícules, manuales..etc .., i aquest programa serveix per poder treure aquestes molestes nomenclatures dels fitxers que descarreguem d'una forma automatitzada i amb filtres.

si tenim 10 fitxers amb la nomenclatura 01. senyora Jesus_[plixid.com].mp3 , però volem que quedi així 01 – senyora Jesus.wma, haurem d'aplicar diversos filtres per aconseguir l'objectiu.

 

renombrar archivos con renamer

 

Aquí hem hagut de fer diversos filtres per aconseguir-, primer, amb el filtre remove, li hem tret “_[plixid.com]” a tots. Seguidament, amb extensió, hem canviat de mp3 a wma, després amb casi, hem posat totes les primeres lletres de cada paraula en majúscules. finalment, amb el replace, s'ha canviat el punt(.) per un guió alt amb un espai entre mig.

Vegem un segon cas, ara volem que 01 – Lady Jesus.mp3 esdevingui 1 – l'asterisc – jesus.mp3 dama, posant davant el nom de l'artista.

 

renombrar archivos todos a la vez

 

amb les cases, vam marcar “tot en minúscules” per aconseguir que aquest tot en minúscules, després amb strip “dígits”, eliminem els números. Seguirem amb serialize, per posar de nou els números, però sense el 0 davant, i per finalitzar, amb insert, posarem “l'asterisc – ” i “després del text” el guió – .

Hi ha nombrosos filtres per poder fer de tot, i el bo és que el disseny i facilitat per efectuar els canvis és molt accessible i no té complicats menús, això si, aquesta en anglès.

Descàrrega Renamer Beta

 

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes
SpanishCatalanEnglishGerman