Manual per preparar el teu windows per fer root a un mòbil o tablet Android

Aquest és un manual perquè tingueu els vostres Windows preparats per poder fer el root a mòbils o tablets amb Android. És un manual genèric, previ a qualsevol intent de rootear Android.

En alguns casos no necessitareu fer això, però així i tot és molt recomanable fer-ho per tenir-lo sempre per a un futur.

1 – El primer i més important és baixar-se els drivers originals del vostre mòbil / tablet :

2 – Connectar el mòbil al pc i comprovar que windows ho detecta i funciona tot ok

3 – Activar les opcions de desenvolupament : anar a ajustos-sobre el telèfon i prem 7 vegades en “nombre de compilació” perquè apareguin les opcions de desenvolupament.

4 – Activa més modes depuració USB : dins de les opcions de desenvolupament l'activem i veurem que windows torna a instal·lar un driver nou per detectar-ho de nou. Us pot sortir un missatge nou que pregunti si volem acceptar el RSA key fingerprint, li diem que ok i always allow.

5 – instal·lar el eines SDK d'Android nomésenllaç directe en una carpeta fàcil d'accedir com a c:\sdkandroid, i un cop instal·lat, executar android sdk manager i instal·lar les Android sdk tools, android sdk platform tools i avall de tot el usb driver (la resta ho de-seleccionem)

instal·lar sdk android

– Si després es necessita flashejar el recovery original o modificat que necessitem des de windows a l'movil per usb, haurem copiar aquest zip dins de la carpeta de la instal·lació del sdk anomenada C:\….\platform tools o si és el root seria dins de l'arrel de la sd.

– Dins de la carpeta platform tools hi ha dos arxius que seran molt importants:

 • fastboot.exe : aquesta imatge només servirà quan des del mòbil hàgim entrat en la manera fastboot, manera d'arrencada o la manera de descàrrega i té ordres pròpies per flashejar arxius des de la manera ms-2 de Windows (anomenat cmd.exe o símbol de sistema)
 • adb.exe : aquest serveix per enviar-ordres des de la manera ms-dues però no cal que estigui en mode fastboot, és es pot usar simplement tenint connectat el mòbil al pc en mode depuració USB.
 • Per poder executar aquestes comandes, obriu el cmd.exe o símbol de sistema i entreu a la carpeta on hagueu instal·lat el sdk android

adb.exe androide

– Aquests són uns comandaments que us serviran per comprovar que tot està preparat per al root:

 • adb devices : aquesta comanda escrit a la finestra de símbol de sistema o cmd us mostrarà el número de sèrie del mòbil que està connectat a windows. Si us surt el nombre és que tot va bé, sinó podries provar a reiniciar windows i tornar a provar.
 • reinici adb : reinicia ràpidament el teu mòbil Android
 • adb reboot-carregador d'arrencada : reinicia ràpidament a la manera bootloader o fastboot, aquí deixarà de funcionar adb i només aniran les ordres fastboot
 • recuperació de reinici adb : reinicia a la manera recovery vigent, ja sigui l'original (valors) o el modificat (TWRP de la vall) si és que ho has instal·lat ja.
 • fastboot devices per comprovar que el mòbil està detectat per windows, us mostrarà el número de sèrie del mòbil. Només funciona si hem entrat en mode bootloader.
 • OEM desbloqueig fastboot + codi de desbloqueig del bootloader (si ho tenim)
 • fastboot OEM aconseguir-bootinfo per saber si realment està desbloquejat o no el bootloader
 • fastboot reinici per reiniciar el mòbil
 • fastboot recuperació flash + fitxer a flashejar , serveix per flashejar 1 recovery alternatiu al que porta de fàbrica.

Si heu completat el manual ja estareu preparats per rootear qualsevol mòbil seguint el manual corresponent a cada model de android.

 

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes
SpanishCatalanEnglishGerman