Com configurar el correu pop o imap de Gmail i Yahoo a l'Outlook 2003,2007 i 2010

Segur que trobeu aquesta informació en un altre costat, però tan ben explicat com aquí, no ho crec, i en uns senzills passos sabreu el que cal fer per posar les vostres comptes de mail de yahoo i Gmail a Outlook o altres gestors de correu.

Primer de tot, decidir si voleu accés mitjançant pop o imap, que diferència hi ha?

La diferència principal entre pop i imap és que si esteu entrant a gmail des del mòbil, el pc i un altre dispositiu al mateix temps, Imap no et torna a re-enviar els mateixos correus a cadascun (no duplica o triplica el mateix mail), sinó que sempre es veuran els mateixos i els que has eliminat no sortiran mes en cap dispositiu. Afegir, que amb imap, si heu obert un mail des del pc i després en un mòbil, en aquest últim ja us sortirà com llegit. Així que vosaltres decidiu, doble per duplicat, aquesta és la qüestió.

el primer, entrar al vostre gmail i configurar les opcions que vulgueu des configuració-reenviament i correu pop-imap. com veieu, jo ja tinc les dues habilitades.

 

configurar gmail

 

– Configura gmail a l'Outlook via pop3:

 

1- En afegir compte de correu, hem de punxar en “configurar les opcions de servidor…”, després d'omplir les dades com en la imatge.

2- anar a “més configuracions” i habilitar a la pestanya servidor de sortida “el meu servidor de sortida requereix autenticació”.

3- Després només queden els ports d'entrada i sortida a la pestanya avançades, on podem triar el port del servidor de sortida entre 587 i TLS o 465 i SSL, es recomana el TLS, (configurar tot igual que en la imatge).

 

 

correo pop gmail datos

 

– Configura gmail a l'Outlook via imap:

 

1- En afegir compte de correu, hem de punxar en “configurar les opcions de servidor…”, després d'omplir les dades com en la imatge.

2- anar a “més configuracions” i habilitar a la pestanya servidor de sortida “el meu servidor de sortida requereix autenticació”.

3- Després només queden els ports d'entrada i sortida a la pestanya avançades, on hem de triar el port del servidor de sortida 587 i TLS, tot i que també hauria de funcionar el 465 SSL, (configurar tot igual que en la imatge).

 

correo imap gmail

 

– Configura Yahoo a outlook:

 

El procediment és el mateix, tan sols canvien un parell de coses:

1- l'usuari és sense @ yahoo.es

2- per a tots dos ports en mes configuracions-avançada són SSL.

 

instalar yahoo en outlook

 

2 comentaris

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes
SpanishCatalanEnglishGerman
%d blocaires com aquest: