Automatitza el teu mòbil Android amb Tasker i altres apps, digues-li que ha de fer en cada situació

Després de molt temps amb proves i assajos amb diferents aplicacions, a la fi he trobat la manera de que el mòbil faci “gairebé tot” el que jo vulgui quan jo li ho ordeni.

Si fem tot el que indico en aquest manual, aconseguirem que el mòbil s'apagui totes les connexions d'Internet des d'una hora a una altra, activem el GPS automàticament en encendre maps o Waze, evitar que estiguin al mateix temps les dades i el wifi, activar el BT en entrar al cotxe i que cada x min el mòbil es connecti a internet encara que tinguis la pantalla apagada.

Us vaig a explicar que he aconseguit fins ara amb una barreja d'aplicacions que fan gairebé tot el que vull.

bosses

operacions amb bosses (Play Store) Descarga tasker no oficial

Mode nit o Com fer que el mòbil s'apagui wifi, dades, sincronització i posi el volum a 0 perquè no ens molestin a la nit:

1 – Premem sobre el + i sobre Hora, escollim l'hora en què tot es desconnectés i l'hora en què finalitza (00:00h i finalitza a les 8 del matí) tirem cap enrere i després a nova tasca, escrivim “manera nit”, acceptem i després en + seleccionem XARXA – Acte-Sinc.- Establir apagat i tirem per enrere. de nou + ROJO – Xarxa mòbil a apagat. + ROJO – Wifi a apagat. + ajustos Audio – Mode de silenci i posar en encès; en tirar enrere hem de veure els 4 ajustos junts en una llista. Tirem de nou enrere i estarà creada l'activació.

2 – Ara necessitem que tot això torni a la normalitat a les 8 del matí. Mantenim premut el dit sobre de “manera nit” i seleccionem Afegir tasca de sortida, després a Nova tasca, escrivim “Mode dia”, acceptem i tornem a repetir el mateix procés anterior, però posant tot en Encesa i el Mode de silenci en apagat.

– com evitar que estiguin connectats a la vegada les dades de la xarxa mòbil i el wifi al mateix temps:

+ Estat-XARXA-Connectat a Wifi – per recuperar – nova Tasca, escrivim “dades Off”, acceptem, XARXA-Xarxa Mòbil-Apagat i tirem per enrere.

– Com connectar el GPS quan llancem una aplicació com Google Maps, Waze o altre programa que el faci servir. ATENCIÓ: necessitem ser root per a aquest propòsit.

1 -Ens baixem l'app config segura, després en HELPER i instal·lem l'app Helper (això serveix per donar-li permisos de root a Tasker per poder habilitar el GPS)

2 – obrim Borses, + aplicació – marquem Maps només o dos alhora, Ens va portar a la part posterior. nova tasca – “GPS a”, + Connectar – config segura- Seleccionem el llapis en configuració i seleccionem GPS (Accions en Helper) I ACT, ara punxem en en petit disquet per guardar i després a enrere 2 vegades.

3 – mantenim premut “GPS a” i premem a “Afegir tasca de Sortida” – nova tasca – “GPS OFF” – + Connectar – config segura- Seleccionem el llapis en configuració i seleccionem GPS (Accions en Helper) i OFF, ara punxem en en petit disquet per guardar i després a enrere 2 vegades.

Operacions amb Autamateit:

Amb la versió gratuïta podrem usar aquest útil sistema. ens baixem AutomateIT

El meu objectiu és Encendre el Bluetooth automàticament quan estiguem en el nostre cotxe per poder fer i rebre trucades. No he aconseguit que funcioni a la perfecció, però funcionar funciona.

1 – Un cop instal·lat vam crear una nova regla i com disparador busquem “Disparador reconeixement d'Activitat”- en vehicle – següent – acció: Encendre / apagar Bluetooth – Bluetooth al – Següent i posar el nom en detalls de la regla.

2 – Ara haurem de desactivar-quan no estiguem al cotxe. Crearem un disparador AND amb Estat Bluetooth ON AND dispositiu bluetooth (qualsevol dispositiu) desconnectat, Acció posar bluetooth en OFF, execució retardada 1 la 5 minuts i Cancel execució retardada per disparador si el dispositiu bluetooth aquesta connectat.

Com veureu hi ha moltes més opcions que provar, però per explotar el programa , necessitareu la versió Pro que permet fer diverses regles o disparadors alhora, amb la gratis només permet un disparador i un regle.

actualització 6-11-2013 : operacions amb estalvi de bateria gestor 3G:

He trobat un altre que funciona molt millor, aquest que us he posat em escalfava el Nexus i gastava més bateria què estalviar, El nou es diu gestor 3G

Activa i desactiva el wifi i les dades automàticament cada X min encara que tinguem la pantalla apagada. A més d'activar les connexions al desbloquejar la pantalla cada que que ho fem.

En instal·lar-, anem a Settings i activem Habilita Gestor…i després podem configurar opcions, entre les quals la millor és la de dormir el gestor quan estiguem dormint! …para que habilitar internet si no vamos a leer nada, pues se autoapaga a las horas que le digamos!!

Todas son apps de pago, pero hay otras formas de conseguirlas sin pagar, revisad mi blog😉

 

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes
SpanishCatalanEnglishGerman