Com controlar remotament un PC des d'Internet gratis amb Google Chrome

Existeixen bastants aplicacions per connectar-se remotament a un altre pc, tenim les dues formes clàssiques mitjançant els programes via web (com LogMeIn), o els que s'instal·len mitjançant un software com TeamViewer, però res sabíem dels que s'instal·len des d'un navegador d'internet com el Chrome.

Doncs ja tenim una altra forma de connectar-nos a un altre pc, mitjançant una extensió de Google Chrome, on haurà d'estar instal·lat en el pc origen i destinació funcionant amb una simple clau que introduirem per poder efectuar la connexió.

El funcionament és senzill. Instal·lem l'extensió en ambdós, (haurem de donar els permisos que et demana l'extensió al executar-la) i després des del pc que vulguem controlar premerem l'opció “compartir ara” que ens generés un codi que haurem de posar en l'altre amb l'opció “accedir ara” i ja aquesta, senzill, ràpid i pràctic.

Si només vols controlar el pc, és el que buscaves, però si vols alguna cosa més, no n'hi ha. Em refereixo al fet que no hi ha mes opcions, no pots enviar-ordres des del teclat, si premem des del pc origen qualsevol combinació de tecles que en altres programes s'executarien al pc controlat, no funcionen. així com tampoc es poden transferir fitxers d'un a l'altre. Tampoc la velocitat de la connexió, els colors, etc.… en definitiva, res més que no sigui controlar l'altre pc.

 

conexion remota gratis desde chrome

Tot i això, és un gran avanç i esperem que ho vagin millorant, per que en el futur pot substituir molts altres per la seva senzillesa de maneig.

Instal·lar Chrome Remote Desktop

 

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes
SpanishCatalanEnglishGerman