Solució a l'elevat consum de bateria de Serveis de google play

Sol passar de vegades que després d'una actualització de versió de android o algun pegat petit ja sigui instal·lat manualment o via ota veiem que la bateria es comença a gastar d'una manera exagerada a causa de l'app Serveis de Google Play, gastant un 35% o més i fins i tot que la pantalla.

Podem fer les opcions 1,2 i 3 una després d'una altra, l'opció 4 és la més restrictiva per que et limita a l'hora de situar-te en certes apps, la 5 és independent si no volem tocar res i la 6 és la més efectiva quan no hi ha manera de solucionar-ho.

opció 1 : Hi ha una senzilla opció per solucionar el drenatge de la teva bateria en Android i és netejant les dades d'emmagatzematge dels serveis de google play.

serveis de google bateria

Hem d'anar a Aplicacions-serveis de google play-administrar espai i Esborrar totes les dades.

Puc parlar amb coneixement de causa que funciona, ja que m'ha passat a la meva recentment al actualitzar un pegat de android. Va ser fer això i tot va tornar a la normalitat fins i tot sense reiniciar el mòbil després de fer-ho. Un dia després d'esborrar totes les dades, podem anar a ajustos-bateria i comprovar que ha canviat el consum.

opció 2 : Si el nostre recovery ho permet, ja sigui un recovery de fàbrica o un de modificat hauríem de fer un esborrar la memòria cau de particions o esborrar la memòria cau o esborrar la memòria cau. Recordem que la memòria cau no afecta res i es pot eliminar sense problemes.

opció 3 : També podem anar a ajustos-comptes-google i entrar a les sincronitzacions de dades i desactivar aquells serveis que no usem. Per exemple si no fas servir “sincronitzar dades de google fit”, deshabiliteu , i així els que no facis servir.

servicios google play bateria

opció 4 : Desactivar els serveis d'ubicació i deixar que s'ubiqui només amb GPS, es fa des ajustos-accés a la ubicació-manera d'ubicació-sol dispositiu (GPS).

opció 5 : Hi ha una aplicació que tracta de solucionar el drenatge de bateria dels serveis de google play costat d'uns petits requisits:

opció 6 : La més fàcil de totes i quan no hi ha manera de solucionar-ho, formatar el mòbil i restaurar la imatge de fàbrica des ajustos-còpia de seguretat / restablir on haurem de fer un backup de les dades de la memòria interna (la sd no s'esborra)

NOTA: Si tot i així no se us ha solucionat, deixeu comentari per investigar altres possibles solucions.

 

3 comentaris

  1. Larn Jess

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes
SpanishCatalanEnglishGerman
%d blocaires com aquest: