Com descarregar totes les versions de Windows 7,8,10 sí Oficina 2010,2013 i 2016

Deixem de buscar les imatges iso de windows 7, 8.1 la 10 oficina o 2010, 2013 la 2016 de maneres estranyes o en webs que no coneixem, a dia d'avui hi ha un sistema totalment legítim per descarregar els sistemes operatius de Windows i Office des de la mateixa web de Microsoft per després gravar-les en un DVD i instal·lar .

1 – Isos de Finestres 8.1 : El mètode normal si necessites la iso del windows 8.1 és bajándonos el windows media creation tool i seleccionar al menú que versió volem baixar-nos.

la creació de mitjans d'eina de finestres 8.1

2 -Isos de finestres 10 : Per baixar la iso de windows 10 hi ha un altre mitja creation tool que només baixa les versions per a windows 10 i en els menús escollim de fer.

la creació de mitjans d'eina de finestres 10

3 – Isos for Windows 7 : Des de la web de Microsoft ha un procediment que et requerirà posar abans la teva clau de Windows 7, aquesta és la forma oficial per aconseguir-la.

Descarrega la iso Windows 7

4 – Isos per a qualsevol versió de Windows 7, 8.1 i 10 :

Hi ha una altra manera, que de moment també funciona, i és amb un truc inserint un codi javascript en el navegador que no requereix introduir el número de sèrie.

Hem d'entrar a la web de Microsoft i aleshores utilitzar aquestes combinacions de tecles : Ctrl + Maj + J paràgraf crom o Ctrl + Maj + K Firefox. En el cas de chrome, s'obrirà una finestra a la dreta que posarà console i un guió parpellejant; En aquest lloc hem d'enganxar el script complet i després prémer Intro. Immediatament veurem que al menú de select edition apareixeran totes les versions de Windows per baixar en format ISO.

descàrrega totes les isos de Windows

Descarrega el codi javascript per enganxar a la consola del navegador.

Si pel que sigui, Ens va portar a la part posterior , les opcions de seleccionar iso tornaran al standard, només hem de tancar la consola i tornar a prémer Ctrl + Shift + J i enganxar de nou el codi.

5 – Descarrega totes les versions de Windows 7 des d'ara o Office 2010 des d'ara amb aquesta aplicació sense necessitat d'inserir cap codi javascript :

Descàrrega windows ISO downloader

6 – Ha sortit un altre programa que fa el mateix que l'anterior anomenat universal windows downloader, aqui el teniu:

Descàrrega Universal windows Downloader

 

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector