Minix Neo X8-H Plus com actualitzar el firmware a l'última versió

Aquest és un manual sobre com deixar el teu Minix Neo X8-H Plus a l'última versió de firmware coneguda i algunes opcions que no sabem perquè serveixen en principi.

Si acabes de connectar el minix Android pc per primera vegada, el millor és actualitzar el firmware abans de posar-nos a tocar opcions o baixar apps per provar coses.

visita el fòrum oficial del Minix NEO X8-H Plus per veure quan surten les noves actualitzacions.

OPCIONS PRÈVIES OBLIGATÒRIES

1 – Un cop encès el teu Minix , hem d'anar l'opció de preferències i veure quina és la vostra versió del firmware actual a settings-other-build number. Si tens la versió 20141122 o una anterior (fixeu-vos que la data però Alrevés 22-11-2014 ) farem un procediment que ens assegurarà una actualització més neta i fiable.

versió del firmware de sabre NIMIX x8-H més

1la – Si tens una versió superior i a partir de la 20141225 tan sols has d'anar a all apps- System updater i anar actualitzant versions.

2la – Assumint que tens la versió 20141122 o anterior, Per al mètode 1 ens baixem el firmware 007 X8H-PLUS , el descomprimim tot a una carpeta i instal·lem en windows l'USB Burning Tool v2.0.4.3 .

2B – Assumint que tens la versió 20141122 o anterior, Per al mètode 2 ens baixarem l'update en zip X8H_PLUS_FW007_20150831 i el copiarem en un pendrive amb fat32 o en una sd per connectar després al minix.

PROCEDIMENT ACTUALITZACIÓ FIRMWARE MINIX X8-H PLUS

MÈTODE 1

1 – Un cop instal·lat el usb burning tool, agafem el cable usb que ve a la caixa i el connectem a la ranura OTG i l'altre extrem al PC, Windows reconeixerà i s'instal·lés el controlador de minix en windows (comprova que pots accedir al minix).

2 – Apaga completament el minix. Seguidament, amb la punta d'un clip fem pressió a la ranura que posa RECOVER i al mateix temps encenem el minix fins que es quedi la TV amb una pantalla estàtica de minix amb fons negre (no ha d'arrencar Android ). Ara Obrim el usb burning tool.

3 – Des usb burning, veurem que minix aquesta connectada al pc (si no és així prova un altre port USB de l'pc)

minix connectada al pc

4 – Ara anem a file-import image i seleccionem la que hem baixat “XXX..20150831.img” i li donem a Start (només han d'estar marcades les opcions per defecte, no activeu cap opció mes)

inici actualització firmware nimix x8-h més

5 – En acabar, sortirà aquest missatge burning successfully. Ja podem tancar el programa i desconnectar el usb del pc. També vam treure el cable de corrent de minix i el tornem a connectar si veieu que no està fent res o s'ha apagat, ara encendre el minix i esperar que actualitzi la versió i carregui el sistema .

actualizacion de firmware final NIMIX x8-h més

6 – En iniciar el sistema actualitzat et demanarà que emmarquis la pantalla perquè es vegi correctament i no retallada, hem d'aconseguir que es vegi un marc blanc al voltant dels extrems de la tv, quan aquest ok continuem el procés de config.

7 – Ara ja tenim la versió 007, l'última a dia d'avui, així que haurem d'anar a all-apps-system update i anar actualitzant fins a la ultima versió que vagi sortint.

actualitzar sistema nimix x8-h més

 

MÈTODE 2

NOTA IMPORTANT: He tingut problemes amb el comandament T2 air Mouse, es mou només amunt i avall com boig, però hi ha un truc i és moure'l leeeentamente fins que s'aturi i després suaument moure avall o amunt fins que s'atura en l'opció desitjada i després ja prémer el botó del “Introducció”.

1 – Apaguem el Minix completament, connectem la sd o pendrive al Minix amb el zip sense descomprimir

2 – Premem amb un clip el botó RECOVER + botó d'encesa fins que aparegui el menú del recovery

3 – Tria apply update from EXT, després tria entre Update from udisk (Memory Sticks) o Actualització de sdcard (SD)

4 – Selecciona el zip que tenim i quan acabi en reboot system now

 

3 comentaris

  1. Mariceli
    • dgirones
      • Mariceli

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector