Com rootear o des-rootear (unroot) el Minix Neo X8, X8-H i X8-H Plus

Aquest és un petit manual per poder fer el root a Android Pc Minix en totes les versions que comenci per X8 i sense importar la versió de firmware que tingui (jo ho he fet amb la X8-H Plus i amb el firmware 007).

És un procés molt ràpid i fàcil de fer, a més de poder fer-li el unroot en el moment que es vulgui.

HEU SABER QUE…un cop fet el root, pot ser que tingueu problemes en actualitzar el firmware via FOTA, és a dir, des del calaix d'aplicacions- actualitzacions de sistema, per la qual cosa adequat abans de fer-ho seria des-rootear abans d'actualitzar. També que si opteu per actualitzar el microprogramari manualment mitjançant un fitxer descàrrega, aquest us tragués el root i haurem de tornar a fer-ho amb la nova versió. veure els mètodes d'actualització de la minix .

1 – Ens baixem el fitxer del root per a la nostra Minix X8 i després el renombrem a update.zip. Ens baixem el fitxer de unroot i després el renombrem a update.zip quan vulguem des-rootearla. El copiem en una SD o un pendrive formatat a fat32.

2 – Apaguem el Minix completament, connectem la sd o pendrive al Minix amb el zip sense descomprimir

3 – Premem amb un clip el botó RECOVER + botó d'encesa fins que aparegui el menú del recovery

minix_x8_root

4 – Selecciona aplicar actualització des EXT, després tria entre Update from udisk (Memory Sticks) o Actualització de sdcard (SD)

5 – Selecciona el update.zip que vulguis i quan acabi en reboot system now. acabat!

NOTA IMPORTANT: He tingut problemes amb el comandament T2 air Mouse, es mou només amunt i avall com boig, però hi ha un truc i és moure'l lentament fins que s'aturi i després suaument moure avall o amunt fins que s'atura en l'opció desitjada i després ja prémer el botó del "intro". Si es connecta un teclat usb hauria de solucionar el problema.

 

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes