Com posar una imatge de fons estàtica sense scroll i sense retallar-la al teu android

Si no tens instal·lat un launcher que et permeti posar les teves fotos com fons de pantalla sense retallar la imatge, el normal és que t'obligui a fer una retallada de la imatge per nassos. Però per a això estan les apps a Google Play, per solucionar-te la vida.

He vist un parell d'elles, però la que veig més senzilla i fàcil d'utilitzar es diu image 2 paper pintat, que, amb un simple menú, podràs posar de fons la foto que vulguis i ràpidament sense haver de retallar res i sense que faci l'scroll quan canvies de pantalla.

 

imagen como fondo

 

El programa arrenca amb “recollir imatge de la galeria” on vam seleccionar la foto que vulguem posar de fons, i després sortirà un menú d'opcions sota. Us dic les que he seleccionat jo:

– Ajustar a l'altura : s'enquadra la imatge perquè ocupi tota la pantalla en vertical

– rotació: por si esta alrevés, posar-la recta

– alineació: centre, centrada

– Excloure alçada de la barra d'estat: deixa un espai per a la barra d'estat de dalt.

– Color de la vora: BLK, negre

I finalment “Com a imatge de fons”.

També es té un mètode avançat, en el qual podem retallar el que ens sobra de la imatge entrant des advanced model, així com posar efectes a la imatge o Ajusta automàticament els colors entre altres opcions.

en definitiva, molt completa l'aplicació i molt senzilla d'usar, com peròs es podria dir que els menús d'opcions estan molt amagats, i que cada vegada que posem un Wallpaper, per modificar-lo d'nou, hem de tornar a fer el procés sencer per posar-la una altra vegada.

Descarrega-des de Google Play

Si això us ha servit d'ajuda, podeu agrair-m'ho amb una donació per Paypal, gràcies!!

 

16 comentaris

 1. Daniel
 2. Felip
 3. Sumersem
 4. erick
 5. Fernando
 6. Alejandro Garcia
 7. #9
 8. 7
 9. lola
 10. Saotsuke
 11. alejandro
 12. Alejandro Martínez barron
  • dgirones

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector