Canvia WhatsApp per un clon hiper millorat de missatgeria anomenat Telegram

Ha nascut el substitut natural de WhatsApp i es diu Telegram. Per que li dic natural? per que quan ho instal·les, no sabràs distingir un de l'altre, només pels colors, que són blaus. Totes les millores que li demanem constantment que implementi Whatsapp, les té Telegram.

Descobreix les millores que té Telegram davant Whatsapp:

Tots els missatges estan encriptats, el que dóna aquesta seguretat que WA no té

Hi ha un Xat privat, en el qual no es guarda res en el núvol, només el poden tenir l'usuari que el rep i el que l'envia i s'auto destrueixen o si ho els esborres, mai podràs recuperar-les.

xat privat Telegram

 

– hi ha la versió per a Windows!

telegrama de les finestres

Hi ha versió per a Iphone i AndroidÉs Gratis per sempre i no té anuncis, ens oblidem del missatge que diu, et queden 2 dies de servei!

– És gairebé un clon de WA, amb el que no hauràs d'aprendre res de nou per fer-lo funcionar

Passada menys ram WhatsApp

Telegram fa servir menys ram que WhatsApp

És més ràpid, l'enviament de missatges no té cap tipus de retard, aquest petit lag que hi ha a l'enviar missatges desapareix.

Permet enviar tot tipus de fitxers, jo he enviat un Apk des de la mateixa app, s'obre la llista de carpetes de la targeta SD i envies el que vulguis i no té límit de Mb, bo, fins 1 gb. també s'envien mp3, cremallera, etc.…

envia tot tipus de fitxers amb Telegram

Pots tenir oberta la versió de Windows i la del mòbil al mateix temps, una sessió no tanca l'altra, acabo de provar un missatge des del mòbil i m'ha aparegut a la de windows instantàniament.

Funciona en Tablets i Ipad

– Diuen que si algun dia necessiten posar una mica de pagament, seran només opcions no essencials per funcionar o mitjançant donacions voluntàries.

No SI té l'enviament de missatges de veu, ja ho han afegit.

Per eliminar el teu perfil i esborrar totes les dades emmagatzemades en els servidors de Telegram, cal donar-se de baixa en aquest enllaç posant el vostre número de telèfon.

Descàrrega Telegram per Android

Descàrrega Telegram per Iphone

Descàrrega Telegram per a Windows

Descàrrega Telegram per Chrome

Telegrama descàrrega per a Mac OS

la veritat, si aquest no triomfa, no triomfarà ninguno.Tu què opines?

[socialpoll id =”2186434″]

 

Deixa un comentari

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes